Ga een stap verder. Maak het verschil. Kies voor Edufax.

 

Als het om onderwijs gaat, stel jij de belangen van het kind altijd voorop. In je werk wil je jezelf voortdurend uitdagen. Bovendien heb je een praktische instelling, ben je oprecht en neem je alleen genoegen met het allerbeste. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan zou Edufax weleens jouw perfecte ‘professionele thuisbasis’ kunnen zijn.

 

Ben jij dit in een notendop?

  • Je zoekt geen gemiddelde 9-tot-5-baan: je gaat graag een stap verder om ervoor te zorgen dat een kind het onderwijs krijgt dat het verdient.
  • Je gelooft dat de kinderen van vandaag de wereldburgers van morgen zijn en wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan hun ontwikkeling.
  • Je bent een innovatieve, creatieve out-of-the-box-denker: waar anderen op een dood spoor zitten, ontdek jij de onzichtbare deur in de muur.
  • Je deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan: ‘proactief’ is jouw tweede naam.
  • Je zegt waar het op staat: nadat je de belangen van het kind, het gezin, de werkgever(s) en de school tegen elkaar hebt afgewogen, bied je onderbouwd, onafhankelijk advies waar het kind de vruchten van plukt.
  • Je wilt de krachten bundelen met ons om onderzoek te verrichten, te innoveren en ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Beantwoord jij deze vragen met een volmondig ja? Maak kennis met Edufax!

Maak kennis

Bij Edufax beheersen we een belangrijke vaardigheid: we signaleren de behoeftes van gezinnen, werkgevers en scholen en vertalen deze naar innovatieve onderwijsoplossingen. Deze zijn toonaangevend in onze markt. Wij zijn de besten in ons vakgebied en werken hard om deze positie te behouden. Die ambitie is de drijfveer achter ons Innovation Center, de kern van ons bedrijf waar kennis en onderzoek naar internationale onderwijsondersteuning samensmelten. Deze expertisebundeling vormt de krachtige basis voor al onze inspanningen.

Wanneer wij gezinnen met kinderen ondersteunen bij een internationale verhuizing, voelen we ons medeverantwoordelijk voor het educatieve welzijn van het kind. Hoewel wij ons verplaatsen in alle stakeholders, redeneren we uiteindelijk vanuit het kind. Door te focussen op het langetermijnperspectief creëren en bevorderen we duurzame oplossingen en relaties.