Ga een stap verder. Maak het verschil. Kies voor Edufax.

 

Als het om onderwijs gaat, stel jij de belangen van het kind altijd voorop. In je werk wil je jezelf voortdurend uitdagen. Bovendien heb je een praktische instelling, ben je oprecht en neem je alleen genoegen met het allerbeste. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan zou Edufax weleens jouw perfecte ‘professionele thuisbasis’ kunnen zijn.

 

Edufax is op zoek naar een Senior Sales & Marketing Manager

Vanwege onze sterke ambities en groeiende vooruitzichten zijn wij op zoek naar versterking van ons sales team.

Binnen Edufax ben je verantwoordelijk voor:

 • Leidinggeven aan het Sales team en intensief samenwerken met de ‘product deliverers’ van Edufax;
 • Het vergroten van de omzet bij bestaande zakelijke en particuliere klanten;
 • Acquisitie van nieuwe zakelijke en particuliere klanten;
 • Opzetten en beheren van marketing- en verkoopcampagnes;
 • Het onderhouden en vergroten van de aanwezigheid van Edufax in relevante (inter)nationale netwerken. Het spelen van een prominente rol in deze netwerken;
 • Het zorgdragen voor een goede vertaling van de wensen uit de markt naar winstgevende producten, samen met het innovatie- en productontwikkelingsteam.

Ben jij de juiste kandidaat? Jij herkent jezelf in het volgende en bent:

 • Een wendbare en ‘agressieve’ vertegenwoordiger;
 • Ambitieus en doelgericht;
 • Een tech savvy met social media en met campagne voeren;
 • Een leider in inhoud en in managementstijl;
 • Creatief en proactief;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Wij bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

We kijken uit naar je sollicitatie! Heb je interesse in bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op door je cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@edufax.nl

Wat wij doen

Edufax draait om de educatieve mobiliteit van internationaal mobiele kinderen: we streven naar educatieve continuïteit en succesvolle internationale ervaringen wanneer gezinnen zich verplaatsen over de hele wereld. Wij voorzien gezinnen, de werkgevers van de gezinnen en de opvoeders van hun kinderen van advies, training, taalprogramma’s en andere ondersteunende maatregelen om ervoor te zorgen dat kinderen academisch slagen, terwijl ze ook profiteren van de unieke ervaringen die horen bij het leven en studeren in het buitenland.

Ons prachtige kantoor is gevestigd in Leende, vlak bij de A2 met voldoende bedrijfsparkeergelegenheid en goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Naast een gunstige werkomgeving bieden wij een open sfeer en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé.

Klaar om kennis te maken met Edufax?

Maak kennis

Bij Edufax beheersen we een belangrijke vaardigheid: we signaleren de behoeftes van gezinnen, werkgevers en scholen en vertalen deze naar innovatieve onderwijsoplossingen. Deze zijn toonaangevend in onze markt. Wij zijn de besten in ons vakgebied en werken hard om deze positie te behouden. Die ambitie is de drijfveer achter ons Innovation Center, de kern van ons bedrijf waar kennis en onderzoek naar internationale onderwijsondersteuning samensmelten. Deze expertisebundeling vormt de krachtige basis voor al onze inspanningen.

Wanneer wij gezinnen met kinderen ondersteunen bij een internationale verhuizing, voelen we ons medeverantwoordelijk voor het educatieve welzijn van het kind. Hoewel wij ons verplaatsen in alle stakeholders, redeneren we uiteindelijk vanuit het kind. Door te focussen op het langetermijnperspectief creëren en bevorderen we duurzame oplossingen en relaties.