Innovatieve, kindspecifieke oplossingen nodig? Daarvoor ben je aan het juiste adres!

 

Wanneer een schoolgaand kind emigreert, wordt onderwijs voor het gezin vaak het middelpunt van de verhuizing. Wat zijn de opties? En hoe scheid je het kaf van het koren? Met de hulp van Edufax, een team van ervaren educational mobility specialists die de behoeftes van het kind vooropstellen.

Bekijk de wereld samen met ons door een innovatieve bril

 

Als het gaat om het onderwijs van een kind, is goed onderbouwd advies geen overbodige luxe. Zéker niet wanneer het kind en diens gezin de vertrouwde thuisomgeving verlaten voor een buitenlandavontuur dat de horizon verruimt. Edufax biedt een toegespitste onderwijsoplossing voor ieder kind dat naar een ander land verhuist. We beginnen met luisteren. In deze fase wegen we de belangen van het kind af tegen de behoeftes van de ouders, hun werkgever(s) en de school. Omdat we de onderwijswereld door een innovatieve bril bekijken, signaleren we de meest geschikte kansen en brengen we goed verborgen risico’s aan het licht. Op basis van onze inzichten bieden we onze stakeholders onafhankelijk, oprecht advies. Het resultaat: een geschikte oplossing voor ieder kind.

Meer informatie?

Klik op de onderstaande knoppen!

Grenzen mogen kinderen er niet van weerhouden om een taal te leren of bij te houden. Om die reden creëert onze afdeling Educational Solutions producten die kinderen helpen te leren – of zij nu verhuizen naar de dichtstbijzijnde of verste uithoeken van de wereld. Denk aan onze zomerschool, NTC-online, taalcursussen vóór vertrek en remedial teaching.

Een taal leren: geografische ‘kloven’ overbruggen 

Voor ieder kind bestaat een geschikte onderwijsoplossing – altijd en overal. Dát geloven wij. Onze afdeling Global Advice ondersteunt internationaal mobiele gezinnen door hen van passend advies te voorzien omtrent geschikte scholen voor hun kinderen. Wij stemmen onze aanpak af op de eisen van onze klant (meestal de werkgever), op basis waarvan we onze diensten ontwikkelen.

Verhuizing en onderwijs: begeleiding nodig?

Kennis vormt de sleutel tot succes. Deze overtuiging wordt niet alleen weerspiegeld in ons onderwijsadvies, maar ook in het Innovation Center. Dit is het kloppende hart van onze organisatie – de plek waar we 27 jaar aan opgebouwde kennis hebben opgeslagen. Het doel: nieuwe, innovatieve onderwijsoplossingen en -diensten ontwikkelen.

Sta niet stil: tijd om te innoveren

Klaar voor een toegespitste onderwijsoplossing?

Ja, laten we de reis samen maken