Samen staan we sterker

 

Voor bedrijven en partners kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Maar wij kennen het onderwijswoud op ons duimpje. Door onze ervaring, creativiteit en flexibiliteit zijn we in staat om inzichten te verwerven en kansen te signaleren – juist dáár waar deze niet lijken te bestaan.

Samen zorgen voor uw expats

Met ervaring, creativiteit en flexibiliteit zijn we in staat om inzichten te verwerven en kansen te signaleren – juist dáár waar deze niet lijken te bestaan. ‘Out-of-the-box-denken’ is geen generieke hypeterm voor ons. Deze filosofie zit in ons bedrijfs-DNA. Het uitwisselen van kennis met partners en zakelijke klanten is een diepgewortelde gewoonte: keer op keer dagen we hen uit om van de gebaande paden af te wijken en andere, innovatievere mogelijkheden te verkennen. Samen staan we sterker.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Wij werken o.a. voor: 

Innovatie voor u

Kennis vormt de sleutel tot succes. Deze overtuiging wordt niet alleen weerspiegeld in ons onderwijsadvies, maar ook in het Innovation Center. Dit is het kloppende hart van onze organisatie – de plek waar we 29 jaar aan opgebouwde kennis hebben opgeslagen. Het doel: nieuwe, innovatieve onderwijsoplossingen en -diensten ontwikkelen.

Bij al onze inspanningen staat één principe centraal: het belang van het kind is belangrijker dan dat van onszelf. Dit resulteert in onafhankelijk onderzoek en oprecht advies met betrekking tot onderwijs. Wij rusten niet voordat we een oplossing creëren die een kind op het lijf is geschreven – hoe innovatief en onconventioneel deze oplossing ook mag zijn. Daarbij houden we rekening met de behoeftes van alle stakeholders en met het beschikbare budget. Met inzet van de kennis en technologie die we binnen ons Innovation Center hebben ontwikkeld, zorgen we ervoor dat het leerproces van een kind niet wordt belemmerd door grenzen, taalproblemen of andere aspecten van een internationale verhuizing.

Lees meer over ons Innovation Center

Wij werken samen met: 

Bent u klaar om samen te werken aan een succesvolle internationale verhuizing van uw expats?