De wereld is ons kantoor: stap binnen!

 

De kinderen van vandaag zijn de wereldburgers van morgen. Om hen klaar te stomen voor een leven als volwassene in deze globaliserende samenleving willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan hun educatie. Gezinnen, werkgevers en scholen vertrouwen al sinds 1992 op ons advies. Voeg jij je bij hen?

Het verhuizingsproces ondersteunen van a tot z: wat is onze aanpak?

 

Wanneer gezinnen naar het buitenland verhuizen, worden ze geconfronteerd met een nieuwe, dringende vraag: ondersteuning en advies met betrekking tot het onderwijs van de kinderen. Elke situatie is uniek en heeft een toegespitste oplossing nodig die rekening houdt met alle partijen: het gezin, de werkgever en de school. Maar hoe zit het met de belangrijkste persoon van allemaal: het kind?

Bij Edufax stellen we de behoeftes van het kind voorop. Met een rugzak vol expertise en een flinke dosis creativiteit bieden we toegespitst advies en creëren we innovatieve onderwijsoplossingen. Wij steken de handen uit de mouwen en deinzen niet terug voor onconventionele routes. De onderwijswereld beschouwen we vanuit elk perspectief. We nemen niet alleen de impact van de onderwijsgeschiedenis van het kind, maar ook huidige situatie en de toekomstplannen mee. Het resultaat: ondersteuning bij de internationale verhuizing van a tot z, zodat kinderen het best mogelijke onderwijs genieten – voor, tijdens én na de verhuizing uit hun thuisland.

Samen een stap verder zetten 

Samen een stap verder zetten: alles in het belang van het kind

 

Voor stakeholders kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Maar wij kennen het onderwijswoud op ons duimpje. Door onze ervaring, creativiteit en flexibiliteit zijn we in staat om inzichten te verwerven en kansen te signaleren – juist dáár waar deze niet lijken te bestaan. ‘Out-of-the-box-denken’ is geen generieke hypeterm voor ons. Deze filosofie zit in ons bedrijfs-DNA. . Het uitwisselen van kennis met partners en zakelijke klanten is een diepgewortelde gewoonte: keer op keer dagen we hen uit om van de gebaande paden af te wijken en andere, innovatievere mogelijkheden te verkennen. Samen staan we sterker:.

Dit alles komt voort uit onze fundamentele overtuiging: de belangen van het kind zijn altijd belangrijker dan die van ons. Vanuit dit gedachtegoed bieden we steevast oprecht, transparant, onderbouwd onderwijsadvies waar het kind de vruchten van plukt.

Overigens is het Innovation Center een van onze drie submerken. Wil je graag weten wat de kracht is van elk merk? Lees meer over wat we doen.

De krachten bundelen en de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt?

Ja, laten we de reis samen maken