Creëer. Innoveer. Kies voor Edufax.

 

Voor jou staat het educatieve belang van het kind altijd voorop. Je bent oprecht en openhartig en vindt alleen het allerbeste goed genoeg. De proactieve pionier in jou wil baanbrekende innovaties bedenken op internationaal onderwijsgebied – of deze nu betrekking hebben op technologie, inhoud of design. Is dit een rake omschrijving van jou? Misschien zijn jij en Edufax dan wel de perfecte ‘professionele match’.

Ben jij dit in een notendop?

  • Je wilt een koploper zijn op onderwijsgebied: je gelooft dat onderzoek en expertise hand in hand gaan.
  • Het lijkt je leuk om samen met ons te innoveren, creatieve onderwijsoplossingen te ontwikkelen en onze klanten te ondersteunen.
  • Je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de groei van kinderen, omdat zij de wereldburgers van morgen zijn.
  • Je bent niet geïnteresseerd in een 9-tot-5-baan waarbij het je ontbreekt aan uitdaging: het geeft jou voldoening om een stap verder te gaan zodat een kind het meest passende onderwijs krijgt.
  • Je bekijkt de onderwijswereld door een innovatieve bril. Wat jou betreft bestaat de term ‘onmogelijk’ niet: voor alles vind je een passende oplossing.
  • Je bent een doorzetter die zich proactief opstelt: je werkt hard om blokkades uit de weg te ruimen en je doelen te bereiken.
  • Je bent eerlijk en openhartig: met de belangen van het kind, het gezin, de werkgever(s) en de school in het achterhoofd bied je goed onderbouwd advies waar het kind de vruchten van plukt.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Maak kennis met Edufax!

Maak kennis

Onze experts creëren innovatieve onderwijsoplossingen voor ieder kind. We werken hard om onze toonaangevende positie in de markt te behouden. Ons Innovation Center speelt hierin een sleutelrol. Het is de kern van ons bedrijf – de plek waar kennis van en onderzoek naar internationale onderwijsondersteuning samensmelten, zodat wij onze expertise kunnen uitbreiden. Onze innovatie-inspanningen wortelen in de sterke overtuiging dat kennis de sleutel vormt tot succes. Op basis van onze bevindingen ontwikkelen we onderwijsproducten en -diensten die onze klanten ondersteunen – voor, tijdens én na een internationale verhuizing.

Wanneer wij met internationaal mobiele gezinnen werken, hanteren we een langetermijnperspectief. Dit stelt ons in staat om duurzame oplossingen en relaties te creëren en bevorderen. We houden rekening met de behoeftes van alle stakeholders, maar uiteindelijk redeneren we vanuit het kind. Want wij voelen ons medeverantwoordelijk voor diens educatieve welzijn.

Edufax is op zoek naar een Marketing-Communication Coordinator!

Klik hier als je meer wilt weten.

 

Kun jij het verschil maken bij Edufax? We horen graag van je als je denkt dat je een waardevolle aanwinst voor ons team zou zijn. Stuur je motivatiebrief en cv gerust naar Hanneke Kolthof.