Innovation Center: deskundige hulp van experts

 

Kindspecifieke onderwijsoplossingen zijn hard nodig. Maar ze zijn ook moeilijk te vinden. Zodra gezinnen, werkgevers en scholen de nationale grenzen oversteken, zetten zij voet op onbekend onderwijsterrein. Te midden van een schat aan opties moeten ze rekening houden met de onderwijsgeschiedenis én de huidige situatie van een kind. Een taak waar ze vaak niet tegen opgewassen zijn. Al sinds 1992 ondersteunt Edufax hen. Onze kennis en ervaring verzamelen wij in het Innovation Center, een continu groeiende bron van expertise waaruit we dagelijks putten. Wie zijn onze ervaren experts?

Kennis en onderzoek in de praktijk: dit is ons team

Je koffers pakken om je vertrouwde thuisomgeving achter je te laten, doe je niet zomaar. Zo’n onderneming vergt inspanning, moed en een onderbouwde aanpak – zeker wanneer het gaat om het onderwijs van de kinderen. Edufax ondersteunt gezinnen hierbij door de afstand samen met hen af te leggen. Als het nodig is, denken we buiten de hokjes en kiezen we voor een onconventionele route. Deze aanpak heeft keer op keer vruchten afgeworpen. Met de begeleiding van onze educational mobility specialists krijgt ieder kind het meest passende onderwijs.

Maar daar houdt het niet bij op. Bij Edufax stellen we het belang van het kind voorop. We willen dat kinderen optimaal kunnen groeien. Daarom hebben we onze inspanningen naar een hoger niveau getild: in ons Innovation Center ontwikkelen we continu nieuwe, innovatieve onderwijsoplossingen en -diensten. Onder dit label hebben onze experts 27 jaar aan vergaarde kennis opgeslagen – en iedere dag doen zij weer nieuwe inzichten op. (Onze andere twee submerken zijn Global Advice en Educational Solutions.) Wil je hen beter leren kennen? Op deze pagina omschrijven zij zichzelf kernachtig in één pakkend citaat.

Dit is het Innovation Center van Edufax

Hanneke Tijssen

Education Expert

"Grote prestaties kun je alleen verrichten als je van je werk houdt."

Ellen Vroom

Education Expert

"Hakuna matata (geen zorgen)"

Heidi van Dulmen

Education Expert

"De grenzen van mijn taal betekenen de grenzen van mijn wereld."