Ga de onderwijsuitdaging aan. Kies voor Edufax.

 

Het educatieve belang van het kind staat voorop: dát is jouw overtuiging. Internationale verhuizingen zijn bekend terrein voor jou – niet alleen qua opleiding, maar ook qua ervaring. Jouw aanpak? Die is praktisch en oprecht. Bovendien neem je alleen genoegen met het allerbeste. Ben jij dit in een notendop? Dan zou Edufax weleens jouw perfecte ‘professionele match’ kunnen zijn.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

  • Je wilt gezinnen helpen die over de grenzen verhuizen door hen uitstekend advies te geven op het gebied van onderwijsmobiliteit.
  • Een 9-tot-5-baan is niet wat jij zoekt: je houdt niet op voordat je de onderwijsoplossing hebt gevonden die het best past bij de behoeftes van een kind.
  • Je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, omdat je gelooft dat zij de wereldburgers van morgen zijn.
  • Je bent niet bang om innovatief te werk te gaan en buiten de hokjes te denken: doodlopende wegen bestaan niet voor jou.
  • Je kunt je uitstekend inleven in kinderen, ouders, werkgevers en scholen. Daarnaast ben je servicegericht en heb je het vermogen om de behoeftes van iedere betrokkene te begrijpen.
  • Je kunt woorden omzetten in daden: ‘proactief’ is jouw tweede naam.
  • Je bent rechtdoorzee en openhartig: nadat je de belangen van alle stakeholders tegen elkaar hebt afgewogen, bied je onafhankelijk, onderbouwd advies dat in de eerste plaats voorziet in de behoeftes van het kind.

Is dit een rake omschrijving van jou? Maak kennis met Edufax!

Maak kennis

Onze educational mobility specialists creëren innovatieve onderwijsoplossingen voor ieder kind. Hierbij houden zij rekening met de behoeftes van gezinnen, werkgevers en scholen. Wij zijn toonaangevend in ons vakgebied en werken voortdurend aan het behouden van onze positie. Onze inspanningen zie je terug in ons Innovation Center, het kloppende hart van ons bedrijf. Hier komen kennis van en onderzoek naar internationale onderwijsondersteuning samen, waardoor wij onze expertise kunnen versterken.

Wanneer we samen met gezinnen werken aan het onderwijsgedeelte van een internationale verhuizing, focussen wij ons op het langetermijnperspectief. Omdat we ons medeverantwoordelijk voelen voor het educatieve welzijn van het kind, creëren en bevorderen we duurzame oplossingen en relaties. Daarbij nemen we de behoeftes van alle stakeholders in acht. Maar uiteindelijk redeneren we altijd vanuit het kind.

Wil jij het verschil maken bij Edufax?

 

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Maar als je denkt dat je goed in ons Global Advice-team zou passen, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag waarom jij een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf zou zijn. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar onze afdeling HR.