Een stap over de grenzen doe je samen met Edufax!

 

Internationaal mobiele kinderen zijn de wereldburgers van morgen. Wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan hun educatie, zodat zij een leven als volwassene in onze globaliserende wereld goed voorbereid tegemoet treden. Onze Global Advice-afdeling ondersteunt gezinnen en hun werkgevers al sinds 1992. Is het moment aangebroken om een stap over de grenzen te doen? Je staat er niet alleen voor: waag de stap samen met onze educational mobility specialists.

‘Onmogelijk’ komt in onze vocabulaire niet voor

 

Denk je dat de onderwijsoplossing die je zoekt nergens te vinden is? Voor ons ligt geen enkel doel buiten bereik. Wij maken het schijnbaar onmogelijke mogelijk door het onderwijsveld vanuit iedere invalshoek te benaderen. Ons advies is oprecht, onafhankelijk en onderbouwd. Onze educational mobility specialists ondersteunen je van a tot z bij het internationale verhuizingsproces. Zij staan naast je, zodat je nooit het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

Ieder kind verdient de kans om tot bloei te komen en diens volledige potentieel te ontwikkelen. Dát geloven wij. Daarom stellen we de behoeftes van het kind altijd voorop. We laten onze creativiteit de vrije loop om toegespitste, out-of-the-box onderwijsoplossingen te bedenken – voor, tijdens én na de internationale verhuizing. Daarbij opereren we binnen de grenzen van de specifieke situatie van een gezin of werkgever.

Innovatieve onderwijsoplossingen 

Wat je kunt verwachten: van luisterend oor tot proactieve aanpak

 

Of je nu verhuist als expat of op basis van een contract voor onbepaalde tijd, Edufax biedt een pakket voor onderwijsondersteuning dat past bij de situatie van jouw gezin. Onze pakketten bieden ondersteuning vanaf het moment dat de diensten worden opgestart tot en met één jaar na de internationale verhuizing. Wat kun je verwachten van het proces?

Aanvankelijk zullen onze educational mobility specialists vooral luisteren. Het vinden van de beste onderwijsoplossing voor een kind is een reis die begint met het onderkennen van de behoeftes van alle betrokkenen: de ouders, de werkgever, de school en (vooral) het kind. Vervolgens is het tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan: onze experts signaleren kansen en potentiële risico’s. Vanwege hun flexibele aanpak doen zij nieuwe inzichten op en ontdekken ze goed verborgen mogelijkheden. Daarnaast maken ze gebruik van hun jarenlange ervaring én de continu groeiende kennis die wordt verzameld in ons Innovation Center. Hun bevindingen combineren zij om het gewenste resultaat te creëren: een toegespitste onderwijsoplossing die past bij de situatie en voorziet in de behoeftes van het kind.

Onderwijsondersteuning nodig om een kind over de grenzen te helpen floreren?

Ja, laten we de reis samen maken