Edufax: steunpilaar voor internationaal mobiele gezinnen

 

Innovatieve, kindspecifieke onderwijsoplossingen zijn moeilijk te creëren als je het educatieve landschap niet op je duimpje kent. Gezinnen, werkgevers en scholen die de opties zelf in kaart proberen te brengen, verdwalen vaak snel. Al sinds 1992 is Edufax hun steunpilaar. Tijd om kennis te maken met het team!

Altijd een stap verder: wie zijn onze experts?

Bij een internationale verhuizing moeten gezinnen en hun werkgevers een stap over de grenzen doen. Wij leggen de afstand samen met hen af. Als het nodig is, wijken we daarbij af van de gebaande paden.

Een innovatieve, out-of-the-box mindset is verweven in ons DNA. Van ons kun je altijd een proactieve aanpak en eerlijke, openhartige communicatie verwachten. Feedback is tweerichtingsverkeer: wij geven onafhankelijk advies en overleggen met onze klanten over de mogelijkheden die we signaleren. We stellen het belang van het kind centraal, zodat het zich optimaal kan ontwikkelen met behulp van de allesomvattende onderwijsoplossingen die we creëren. Want uiteindelijk is dat ons doel.

Global Advice is een van onze drie submerken (naast ons Innovation Center en Educational Solutions). Onder dit label bieden onze ervaren experts betrouwbaar advies en creëren zij toegespitste oplossingen. Benieuwd wie zij zijn? Op deze pagina stellen ze zichzelf kernachtig voor – in één pakkend citaat.

Dit is het Global Advice team van Edufax

Arina Ermakova

Educational Mobility Consultant

We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dus geen daad, maar een gewoonte

Dana Al Ajaji

Educational Mobility Consultant

Het gras is altijd groener daar waar je het water geeft

Kunal Waghray

MBA Educational Mobility Consultant

"Om dromen te laten uitkomen, moet je eerst dromen."

Jolien van Sas

Educational Mobility Consultant

Patricia van Hulst

Educational Mobility Consultant

Waar je ook heen gaat, volg je hart

Stavroula Manolaki

Educational Mobility Consultant