Uitstekend onderwijsadvies nodig? Sla de handen ineen met Edufax!

 

Ieder kind verdient een toegespitste, passende onderwijsoplossing. Maar het ene kind is het andere niet. En het is niet eenvoudig om de beste opties over de grenzen te onderkennen. Onze experts ontnemen internationaal mobiele gezinnen potentiële stress door hen van uitstekend advies te voorzien omtrent geschikte scholen voor hun kinderen. Wat is hun aanpak?

Een dosis creativiteit: niet de kortste, maar de beste weg

Vaak vraagt een internationale verhuizing om een innovatieve onderwijsoplossing die is toegespitst op de specifieke behoeftes van een kind. Diverse aspecten spelen een crucial rol bij het opstellen van een perfect toekomstscenario – van de impact van de onderwijsgeschiedenis van het kind tot huidige situationele factoren. De kortste weg is niet altijd de beste. Inventiviteit en flexibiliteit kunnen voorwaarden vormen voor het creëren van een passende onderwijsoplossing. Met een beetje creativiteit kom je heel ver. De vraag is: hoe onderken je alle mogelijkheden (inclusief de meest goed verborgen varianten) en selecteer je de optie die het best bij de situatie past? Maak kennis met onze ervaren experts, die niet bang zijn om hun creatieve pet op te zetten.

Hoe maken wij het verschil voor ieder kind?

 

Wanneer wij werken met gezinnen en hun werkgevers, handhaven we bepaalde waarden. Wat centraal staat in onze aanpak is dat we ons medeverantwoordelijk voelen voor het educatieve welzijn en de ontwikkeling van het internationaal mobiele kind. Onze experts slaan de handen ineen om optimale resultaten te behalen. Omdat wij geloven in het belang van onderwijs, nemen we zelf ook deel aan een doorlopend leerproces: middels ons Innovation Center vergaren en delen we voortdurend kennis en vaardigheden. Daardoor stoppen onze eigen groei en ontwikkeling nooit. Het resultaat is dat we kansen kunnen signaleren – juist dáár waar deze niet lijken te bestaan.

Onze educational mobility specialists zijn doorzetters die buiten de hokjes denken. Hun doel: het verschil maken voor ieder kind. Ze zijn altijd oprecht en rechtdoorzee. Keer op keer geven zij toegespitst, onafhankelijk advies en creëren ze oplossingen waardoor kinderen tot bloei kunnen komen. Onze precieze aanpak verschilt per klant: we stemmen deze af op diens behoeftes en ontwikkelen op basis daarvan onze diensten. Waarom we dit doen? Omdat iedere situatie uniek is en een eigen, toegespitste onderwijsoplossing verdient!

Onderwijsbegeleiding nodig bij een internationale verhuizing?

Ja, laten we de reis samen maken