Zomerschool 2021

De lange vrije zomer gebruiken om te oefenen met de Nederlandse taal? Dat kan met de zomerschool van Edufax: een online lesprogramma waarmee je kind in de zomerperiode werkt aan de Nederlandse taal.

Voor kinderen in het basis onderwijs en het voortgezet onderwijs!

Oefening baart kunst

De zomerschool is een online lesprogramma dat in korte tijd de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal aan bod laat komen. Het programma is geschikt voor leerlingen vanaf groep 3 van het basisonderwijs tot en met klas 3 van het voortgezet onderwijs. Onder begeleiding van een ervaren docent werkt uw kind aan lees- en schrijfvaardigheid, woordenschat, spelling en grammatica. In het voortgezet onderwijs komt daar ook luistervaardigheid bij.

Het doel van de zomerschool is dat uw kind goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kan beginnen en eventuele achterstanden weg kan werken.

Op eigen tempo

Er staat maar liefst 15 uur aan oefeningen en uitleg voor het kind klaar. Deze lesstof mag het kind allemaal achter elkaar doorlopen in enkele dagen, maar hij of zij mag het ook spreiden over de weken of maanden. De zomerschool staat namelijk drie maanden online: van 1 juni tot 1 september. Hierdoor kan hij of zij op eigen tempo door de lesstof lopen en kun je de lessen goed aan laten sluiten op andere vakantieplannen. Er is dus voldoende tijd om school te combineren met een leuke zomer.

Inschrijving is mogelijk tot en met 24 juli 2021, zodat uw kind nog voldoende tijd heeft om alle lesstof rustig te doorlopen

Begeleiding

Onze docenten voorzien de leerlingen van feedback via het online lesprogramma en geven les, uitleg en tips via de skypelessen. Tijdens de zomerschool heeft het kind drie skypelessen van 30 minuten waarin hij of zij vragen kan stellen aan de docent. Het is ook mogelijk de skypelessen weg te laten uit de zomerschool, maar wij adviseren wel om voor begeleiding via Skype te kiezen omdat het vaak net dat extra steuntje in de rug geeft aan het kind.

Prijzen

Ook rekenen

Zit uw kind in het basisonderwijs? Dan kunt u ook een oefenpakket rekenen toevoegen. Aan de hand van een online oefenprogramma kan uw kind zelfstandig werken aan de rekenvaardigheden die hij of zij nog moeilijk vindt.

Extra oefenpakket rekenen voor maar €50,- per kind.

 

Wilt u dat uw kind na de zomer goed beslagen ten ijs komt in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Of heeft uw kind net dat extra steuntje in de rug nodig voor de brugklas of klas 2, 3 of 4 van het voortgezet onderwijs? Doe dan mee aan de Zomerschool!

Graag meer informatie of advies? Stuur dan een mail naar support@edufax.nl of bel ons op 040-2047470.

De belangrijkste kenmerken op een rij

 • Oefenen met de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal
 • Doel: goed voorbereid naar het nieuwe schooljaar zonder achterstanden
 • Begeleiding van ervaren, gekwalificeerde docenten
 • Inclusief Skype begeleiding mogelijk
 • Gemiddelde tijdsbesteding: 15 uur
 • Ook met oefenmateriaal rekenen beschikbaar
 • Voor kinderen in het basisonderwijs: groep 3 t/m 8
 • Voor kinderen in het voortgezet onderwijs: klas 1 t/m 3

 

  Aanmelden (t/m 24 juli 2021)


  Factuurgegevens


  De lange zomer gebruiken om te oefenen met de Nederlandse taal?
  Vul het bovenstaande formulier in.