Zomerschool

De lange vrije zomer gebruiken om te oefenen met de Nederlandse taal? Dat kan met de zomerschool van Edufax: een online lesprogramma waarmee je kind in de zomerperiode werkt aan de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal.

NIEUW!! De Rekenschool: een zomerschool speciaal voor rekenen.

Op eigen tempo

Er staat maar liefst 15 uur aan oefeningen en uitleg voor je kind klaar. Deze lesstof mag je kind allemaal achter elkaar doorlopen in enkele dagen, maar hij of zij mag het ook spreiden over de weken of maanden. De zomerschool staat namelijk drie maanden online: van 1 juni tot 1 september. Hierdoor kan op eigen tempo gewerkt worden aan de lesstof en kun je de lessen goed aan laten sluiten op andere vakantieplannen. Er is dus voldoende tijd om school te combineren met een leuke zomer.

Inschrijving is mogelijk tot en met 24 juli 2022, zodat je kind nog voldoende tijd heeft om alle lesstof rustig te doorlopen.

Oefening baart kunst

De zomerschool is een online lesprogramma dat in korte tijd de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal aan bod laat komen. Het programma is geschikt voor leerlingen vanaf Groep 3 van het basisonderwijs tot en met klas 3 van het voortgezet onderwijs. Onder begeleiding van een ervaren docent werkt je kind aan lees- en schrijfvaardigheid, woordenschat, spelling en grammatica. In het voortgezet onderwijs komt daar ook luistervaardigheid bij.

Het doel van de zomerschool is dat je kind goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar kan beginnen en eventuele achterstanden weg kan werken.

Begeleiding

Onze docenten voorzien de leerlingen van feedback via het online lesprogramma en geven les, uitleg en tips via de 1-op-1 lessen. Tijdens de zomerschool heeft je kind drie skypelessen van 30 minuten waarin hij of zij vragen kan stellen aan de docent. Het is ook mogelijk de skypelessen weg te laten uit de zomerschool, maar wij adviseren wel om voor begeleiding via Skype te kiezen omdat het vaak net dat extra steuntje in de rug geeft aan je kind.

Prijzen

 

 

 

Nieuw! Rekenschool

Zit je kind in het basisonderwijs? Lees dan snel verder. Van veel van onze leerlingen en hun ouders kregen wij te horen dat er behoefte is aan een rekenschool: een zomerschool die speciaal is ingericht op rekenen. Sommige kinderen kunnen op dit gebied extra uitleg of begeleiding gebruiken en dan is de zomer een geschikte periode om hieraan te werken. Andere kinderen willen vlekkeloos terug instromen in het Nederlandse onderwijs en dan is het fijn als ze al bekend zijn met de Nederlandse rekenlessen.

Hoe ziet de Rekenschool eruit?

De belangrijkste aspecten van het Nederlandse rekenonderwijs komen voorbij in de lesstof. Er is speciaal aandacht voor de vaktaal en de onderdelen die veel aandacht krijgen in het Nederlandse curriculum ten opzichte van andere curricula. Tijdens de skypelessen krijg je extra uitleg en hulp bij het uitwerken van de sommen.

Prijzen

De kosten van de Rekenschool zijn €650,- per leerling en is inclusief:

 • ruim 15 uur aan lesstof;
 • toegang tot het online lesprogramma;
 • feedback van een ervaren docent;
 • vijf skypelessen van 30 minuten.

De belangrijkste kenmerken op een rij

 • Oefenen met de belangrijkste aspecten van de Nederlandse taal;
 • Voor kinderen in het basisonderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs;
 • Voor kinderen in het basisonderwijs ook de rekenschool;
 • Doel: goed voorbereid naar het nieuwe schooljaar zonder achterstanden;
 • Begeleiding van ervaren, gekwalificeerde docenten;
 • Inclusief Skypebegeleiding mogelijk;
 • Gemiddelde tijdsbesteding: 15 uur;

 

Aanmelden kan t/m 24 juli 2022 via onderstaand contact formulier. Bij vragen kun je contact opnemen via support@edufax.nl of bel naar +31(0)40 204 7470.

  Aanmelden (t/m 24 juli 2022)

  Factuurgegevens


  De lange zomer gebruiken om te oefenen met de Nederlandse taal?
  Vul het bovenstaande formulier in.