Onderwijsoplossingen: afgestemd op de behoeftes van kinderen

 

Een internationale verhuizing bezorgt ouders vaak hoofdbrekens over het onderwijs van de kinderen. Er zijn talloze mogelijkheden, maar het is moeilijk om de opties te destilleren die er écht voor zorgen dat een kind zich ook over de grenzen kan blijven ontwikkelen. Veel gezinnen zijn niet opgewassen tegen deze taak, omdat het hen aan kennis en middelen ontbreekt. Al sinds 1992 is Edufax hun rots in de branding. Wij bieden allesomvattende onderwijsoplossingen die zijn afgestemd op de behoeftes van internationaal mobiele kinderen. Maak kennis met onze ervaren experts!

Onderwijsoplossingen: afgestemd op de behoeftes van kinderen

Wanneer gezinnen hun koffers pakken en aan een horizonverruimende ervaring in het buitenland beginnen, hebben de kinderen onderwijsondersteuning nodig. Mogelijkheden zijn er in alle soorten en maten. Daardoor zien deze gezinnen al gauw door de bomen het bos niet meer. Edufax maakt de reis samen met hen en fungeert daarbij als hun kompas. Het belang van het kind staat voor ons voorop. Vanuit die gedachte gaan wij een beetje creativiteit niet uit de weg. Bovendien is onze aanpak altijd flexibel, zodat we kunnen voorzien in de behoeftes van ieder gezin.

Naast eerlijk, toegespitst advies (van onze Global Advice-afdeling) bieden wij innovatieve onderwijsoplossingen die de groei van kinderen bevorderen. Deze zijn het resultaat van onderzoek, dat we uitvoeren binnen ons Innovation Center. Dit is de kern van onze organisatie, waar we 27 jaar aan vergaarde kennis hebben opgeslagen. De tools, programma’s en lesmethodes die we daar ontwikkelen, zorgen ervoor dat kinderen de onderwijsondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

Wie zijn de inventieve, proactieve experts binnen onze Educational Solutions-afdeling? Op deze pagina omschrijven zij zichzelf in één pakkend citaat.

Dit is het educational solutions team van Edufax

Anna Dujardin

Teacher

Yvonne Coppens

BEd Teacher

"Want de allermooiste bloemen groeien vlak langs het ravijn, en om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn."

Chantal Buurmans

Teacher & Education Expert

Chantal van den Boogaard

M SEN Teacher

"Als je dicht bij jezelf blijft, kun je heel ver komen."

Jeanne Schriks

drs + MA Teacher

"De wortels van onderwijs zijn bitter, maar de vrucht is zoet."

Joke Vlassak

BC Teacher

"Het belang van taal is niet in woorden uit te drukken."

Esther van de Donk

Teacher

"Alle leerlingen worden sterren als we ze laten stralen.”

Jacinta Simons

Teacher

"Vertrouw op je beslissingen."

Nicole Spanjer

Teacher

"Het leven vereist niet dat we de beste zijn, alleen dat we ons best doen."

Thessa Anbeek

Teacher

"Volg je hart, het kent de weg."