Kwalitatief afstandsonderwijs Nederlands: NTC-online

Als een gezin verhuist naar het buitenland, doemt er al snel een belangrijke vraag op: hoe zorgen we ervoor dat het niveau van Nederlands goed blijft? Ook al woon en werk je nu in een ander land, over een tijd wil je als gezin misschien weer terug naar Nederland. Hoe zorg je er dan voor dat je kinderen probleemloos kunnen instromen in het Nederlandse onderwijs – ofwel op de basisschool, op de middelbare school of op de universiteit / hoge school? Door hen gedegen afstandsonderwijs Nederlands en andere vakken te laten volgen. Maar waar vind je een onderwijsoplossing die de behoeftes van jouw kind vooropstelt?

Nederlands onderwijs in het buitenland: het kind voorop

Een internationale verhuizing heeft een diepgaande impact op kinderen. Hun sociale relaties veranderen ingrijpend en er wordt een sterk beroep gedaan op hun aanpassingsvermogen – vooral op het gebied van onderwijs. De nieuwe school geeft immers anderstalige lessen volgens een ander systeem. Om er dan nog voor te zorgen dat een kind óók Nederlands onderwijs in het buitenland volgt, is lastig. Desondanks is het nodig. Want als je op een gegeven moment terugkeert naar Nederland, wil je niet dat je kind een leerachterstand heeft opgelopen en daarom niet kan instromen in de juiste groep of klas. Of dat je kind op de middelbare school op een lager niveau wordt geplaatst dan bij zijn of haar capaciteiten past.

Het vinden van kwalitatief goed afstandsonderwijs Nederlands is echter niet zo makkelijk. Als ouder stel je hier bepaalde eisen aan. Zo moeten de belangen van je kind vooropstaan. De afstandslessen moeten passen binnen jullie schema en ervoor zorgen dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen. En natuurlijk dient het afstandsonderwijs in lijn te zijn met het actuele onderwijs in Nederland.

Up-to-date afstandsonderwijs in Nederland: flexibel programma, afgestemd op het kind

Geografische grenzen mogen de ontwikkeling van een kind niet in de weg staan: dat geloven wij. Voor ons gaan de belangen van het kind vóór alles. Vanuit die gedachte creëert Edufax al sinds 1992 op maat gemaakte onderwijsoplossingen voor kinderen die internationaal verhuizen. De kinderen van vandaag zijn de wereldburgers van morgen. Daarom willen wij hen helpen hun volledige potentieel te ontwikkelen en tot bloei te komen.

Dit streven heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van NTC-online, een effectief, volledig online onderwijsprogramma dat in lijn is met het Nederlandse curriculum. Professionele, onderlegde docenten verzorgen gedegen afstandsonderwijs Nederlands via het internet. Middels een flexibel programma nemen zij het kind en diens gezin bij de hand om de gestelde leerdoelen te behalen.

Afstandsonderwijs Nederlands: waar profiteer je van met NTC-online?

  • Flexibel, efficiënt programma dat erkend is door de Onderwijsinspectie en Stichting NOB en dat volledig is af te stemmen op de behoeftes van het kind.
  • Laagdrempelig persoonlijk contact met de docent.
  • Skypelessen (individueel online lessen).
  • Goed gestructureerde oefeningen die continu worden afgestemd op actualiteiten in Nederland.
  • Deskundige, gekwalificeerde, ervaren docenten die de ontwikkeling van het kind doorgronden en op de voet volgen.
  • Programma dat erop gericht is om het volledige potentieel van een kind te ontwikkelen.

NTC-online van Edufax: iets voor jouw kind?

Edufax ontwikkelt onderwijsoplossingen op maat, zoals NTC-online. Daarnaast geven wij advies aan gezinnen die internationaal verhuizen en willen dat hun kinderen overal ter wereld het best mogelijke onderwijs kunnen volgen. Niet alleen afstandsonderwijs Nederlands, maar ook lokaal onderwijs in het land van bestemming.

Advies nodig of de ideale onderwijsoplossing voor jouw kind bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over afstandsonderwijs? Selecteer het niveau waarop jouw kind zich momenteel bevindt en lees meer over de mogelijkheden. Je kunt ons ook direct mailen of bellen om je wensen door te nemen!

Afstandsonderwijs basisschool Afstandsonderwijs middelbaar onderwijs (brugklas) Afstandsonderwijs middelbaar onderwijs (na de brugklas)