Jonge wereldburgers helpen leren

 

Wanneer schoolgaande kinderen met hun ouders aan een internationaal avontuur beginnen, is een probleemloze voortzetting van hun educatie essentieel. Helaas staan diverse praktische zaken vaak in de weg. Kinderen krijgen bijvoorbeeld te maken met een nieuwe taal waar zij geen woord van begrijpen. Als je hier niet goed mee omgaat, kan dit het leerproces belemmeren. De meeste ouders vinden het ook prettig dat hun kroost op de een of andere manier blijft oefenen met de moedertaal. Waar vind je de tools en programma’s die de ontwikkeling van een kind kunnen ondersteunen? Maak kennis met onze innovatieve oplossingen, die zijn afgestemd op de specifieke onderwijsbehoeftes van internationaal mobiele kinderen.

Onbekend onderwijsterrein, betrouwbare oplossingen

 

Grenzen oversteken is niet eenvoudig. Toegespitste, kindspecifieke ondersteuning is hard nodig, maar moeilijk te vinden. Vaak verdwalen gezinnen op onbekend onderwijsterrein, waar zij aan hun lot worden overgelaten. Al sinds 1992 is Edufax hun steunpilaar. Onze Educational Solutions-afdeling biedt producten en diensten die kinderen helpen zich te ontwikkelen en tot bloei te komen – voor, tijdens én na een internationale verhuizing.

Wanneer wij werken met internationaal mobiele gezinnen, beginnen we met luisteren. Zo kunnen we bepalen wat de onderwijsbehoeftes van het kind zijn. Op basis van onze ervaring en inzichten doorlopen we een stappenplan met ouders en kinderen om vast te stellen welke van onze oplossingen het best bij hun situatie past. We houden rekening met alle factoren, maar uiteindelijk redeneren we vanuit het kind. Daardoor kunnen we oprecht, onafhankelijk advies geven en oplossingen bieden die gericht zijn op groei.

Innovatieve onderwijsoplossingen

De behoeftes van het kind centraal

 

Al onze onderwijsoplossingen zijn ontwikkeld rondom de specifieke behoeftes van een kind. Als experts op het gebied van internationale onderwijsondersteuning bieden wij ouders, werkgevers en scholen onafhankelijk, eerlijk advies. Het belang van het kind staat voor ons voorop: we willen een wezenlijke, constructieve bijdrage leveren aan diens ontwikkeling. Onze innovatieve onderwijsoplossingen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jonge wereldburgers het meest passende onderwijs krijgen. Als het nodig is, denken we buiten de hokjes en laten we onze creativiteit de vrije loop. Zo stellen we tools, programma’s en lesmethodes samen die geografische hiaten overbruggen en grenzen doen vervagen.

 

 

Educational solutions jonge wereldburgers helpen leren

Een onderwijsoplossing nodig waar het kind écht de vruchten van plukt?

Ja, laten we de reis samen maken