Edufax Educational Solutions: voor kinderen die de grenzen oversteken

Een verhuizing over de grenzen mag de educatie van een kind nooit belemmeren. Maar wie aan zo’n avontuur begint, krijgt te maken met de nodige uitdagingen: internationaal mobiele gezinnen vinden het moeilijk om ervoor te zorgen dat de kinderen tijdens iedere fase het juiste onderwijs krijgen.

edufax. beyond boundaries

De uitdagingen voor een internationaal onderwijs avontuur

Gezinnen die naar een ander land verhuizen, kampen vaak met taalgerelateerde vragen. Het uitgangspunt is simpel: een verhuizing over de grens mag de educatie van een kind niet vertragen. Maar hoewel meertaligheid zeer waardevol kan zijn (wanneer je er goed mee omgaat), vormt zij vaak een obstakel – veel internationale avonturen gaan gepaard met een nieuwe taal, die een aanzienlijke impact kan hebben op het onderwijs van een kind. Ouders willen dat de overgang soepel en probleemloos verloopt, maar het ondersteunen van het leerproces van een internationaal mobiel kind klinkt makkelijker dan het is. Hiervoor is een oplossing nodig die gebaseerd is op grondig onderzoek en uitgebreide kennis en expertise. Hoe ga je te werk?

Onze tools, programma’s en lesmethodes helpen kinderen te leren – voor, tijdens én na een internationale verhuizing. Van pre-departure language courses tot remedial teaching: bij ons kun je kiezen uit vele opties:

De kinderen van vandaag zijn de wereldburgers van morgen

Soepel en zelfverzekerd de grenzen over

 

De Educational Solutions-afdeling van Edufax heeft de weg gebaand voor ononderbroken, verrijkend onderwijs. Wij ontwikkelen onderwijsproducten met een internationaal aspect. Daarvoor zetten we 29 jaar aan ervaring binnen het veld van onderwijsmobiliteit en een flinke dosis creativiteit in. Onze tools, programma’s en lesmethodes helpen kinderen te leren – voor, tijdens én na een internationale verhuizing. Van pre-departure language courses tot remedial teaching: bij ons kun je kiezen uit vele opties.

Iedere onderwijsoplossing creëren we met onze basisfilosofie in het achterhoofd: de kinderen van vandaag zijn de wereldburgers van morgen en wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan hun groei en ontwikkeling. Bij Edufax staat het belang van het kind altijd voorop. Dit betekent dat onze producten en diensten zijn afgestemd op de situatie en behoeftes van het kind. Onze experts zijn doorzetters die out of the box durven te denken. Dag in, dag uit werken zij hard aan het creëren van innovatieve onderwijsoplossingen waar kinderen de vruchten van plukken.

Onderwijsoplossingen nodig die geografische hiaten overbruggen?

Ja, laten we de reis samen maken