youtube edufax twitter edufax facebook edufax linkedin edufax
Met je kind naar het buitenland, wat betekent dat?

Op naar een internationale schoolcarrière!

Als je verhuist naar het buitenland, zal je kind naar een nieuwe school gaan met hoogstwaarschijnlijk een andere instructietaal en een ander curriculum. Dat betekent nogal wat voor je kind: nu een nieuwe start maken, maar straks ook weer terugkeren of verhuizen naar een ander buitenland. Dan moet het onderwijs natuurlijk wel zo soepel mogelijk aansluiten!

Vanaf het moment dat je weet dat je gaat verhuizen, totdat je weer terug in Nederland bent, kun je bij het team van Edufax terecht voor onderwijskundige ondersteuning. Wij helpen al bijna 25 jaar met het maken van de juiste keuzes.

Zo krijgt je kind het onderwijs dat hij of zij nodig heeft en doet tegelijkertijd de unieke ervaring op van wonen in een ander land: als dat geen mooi uitgangspunt is voor een veelbelovende toekomst!

Nu de juiste keuzes maken, zorgt straks voor een soepele aansluiting, waar ook ter wereld!

Daarbij staat kwaliteit  voor Edufax voorop. Daarom hebben onze onderwijsadviseurs -met elk hun eigen specialisatie- zeer regelmatig contact met scholen in het buitenland en worden alle ervaringen van families opgeslagen in onze Kennisdatabank. Daarom maken wij ons eigen online lesmateriaal voor het afstandsonderwijs, want alleen dan kunnen we garanderen dat de lesstof perfect aansluit bij de leerbehoeften en de belevingswereld van onze leerlingen. Daarom heeft Edufax ook een Zorgteam dat wekelijks bijeenkomt om de voortgang van de leerlingen in de gaten te houden.

En dat zie je terug in een zeer hoge klanttevredenheid die we continu meten, in een ISO-9001-certificering die we al sinds 2008 mogen voeren, in goede leerresultaten van onze leerlingen en natuurlijk in het feit dat steeds meer grote bedrijven kiezen voor Edufax als vaste provider voor de onderwijsdiensten. Niet alleen voor hun Nederlandse medewerkers, maar wereldwijd!

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden: frontoffice@edufax.nl.