Edufax: onbekend onderwijsterrein, betrouwbare oplossingen

 

Een internationale verhuizing is een ingrijpende verandering. Een veelvoorkomende uitdaging voor ouders: navigeren door het onderwijslandschap. Een overvloed aan mogelijkheden en een gebrek aan lokale kennis zorgen voor de nodige complicaties. Want welke keuzes zijn nu écht in het belang van het kind?

edufax. beyond boundaries

Looking for information in English? Click here!

Edufax onderwijs: het kind voorop

Op naar onbekend terrein

Wat doe je met het onderwijs van de kinderen?

Emigreren is een uitdagende onderneming– zeker voor gezinnen met kinderen. Hoe mooi een kans op werkgebied ook is, ouders benutten deze alléén wanneer hun kroost het onderwijs elders probleemloos kan voortzetten.

Kinderen moeten de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen, te groeien en volledig tot bloei te komen, ongeacht de locatie of leeftijd. Hét middel om dit doel te bereiken: goed onderwijs.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Op het moment dat gezinnen hun koffers pakken en de grenzen van hun vertrouwde thuisland oversteken, wagen zij zich al op onbekend terrein. Voor de op handen zijnde internationale verhuizing moeten ze duizend-en-een zaken regelen. Dan mogen ze geen hoofdbrekens hebben over een cruciale vraag: ‘Hoe zorgen we ervoor dat de kinderen het best mogelijke onderwijs genieten in elke fase van het proces?’

Waarmee kunnen wij u helpen?

Educational Solutions

Grenzen en verhuizingen mogen kinderen er niet van weerhouden om een taal te leren of bij te houden. Om die reden zorgt onze afdeling Educational Solutions voor producten die kinderen helpen te leren – of zij nu verhuizen naar de dichtstbijzijnde of verste uithoeken van de wereld.

Denk aan NTC-online (afstandsonderwijs Nederlands, basisschool en middelbaar onderwijs), IB-Dutch (persoonlijke begeleiding van je examen), Transition Care, onze zomerschool (goed voorbereid starten aan het nieuwe schooljaar), taalcursussen vóór vertrek, een plaatsingsonderzoek (bij terugkeer naar Nederland) en remedial teaching.

Lees meer over de mogelijkheden

 

Global Advice

Vaak verdwalen gezinnen in het buitenland op onbekend onderwijsterrein, waar zij aan hun lot worden overgelaten. Ieder kind verdient een toegespitste, passende onderwijsoplossing. Maar het ene kind is het andere niet. En het is niet eenvoudig om de beste opties over de grenzen te onderkennen.

Onze experts ontnemen internationaal mobiele gezinnen potentiële stress door hen van uitstekend advies te voorzien omtrent geschikte scholen voor hun kinderen.

Lees meer over Advies

Partnership, samen staan wij sterker

Voor zakelijke klanten en partners kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Wij kennen het onderwijswoud op ons duimpje. Door onze ervaring, creativiteit en flexibiliteit zijn we in staat om inzichten te verwerven en kansen te signaleren – juist dáár waar deze niet lijken te bestaan. ‘Out-of-the-box-denken’ is geen generieke hypeterm voor ons. Deze filosofie zit in ons bedrijfs-DNA. Het uitwisselen van kennis met partners en zakelijke klanten is een diepgewortelde gewoonte: keer op keer dagen we hen uit om van de gebaande paden af te wijken en andere, innovatievere mogelijkheden te verkennen. Samen staan we sterker.

Lees meer over partnership

 

Onafhankelijk, oprecht advies nodig bij iedere stap die je neemt?

Ja, laten we de reis samen maken

Sinds 1992

Edufax: soepel en zelfverzekerd de grenzen over

De behoeftes van het kind staan voorop: dát geloven we bij Edufax. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van de wereldburgers van morgen. De wereld is ons kantoor. De gezinnen die wij ondersteunen, reizen de landsgrenzen over. Wij leggen de afstand samen met hen af om onderweg de nodige hulp te bieden. Hoe? Door ervoor te zorgen dat kinderen het best mogelijke onderwijs genieten – voor, tijdens én na de internationale verhuizing. Ons team van ervaren experts zorgt voor onderwijsoplossingen voor gezinnen en werkgevers. Wij kennen ons vakgebied door en door: al sinds 1992 is  advies hét fundament voor het nemen van onderbouwde beslissingen.