Edufax: waar onderwijsexperts het kind vooropstellen

 

Een internationale verhuizing is een ingrijpende verandering. Een veelvoorkomende uitdaging voor ouders: navigeren door het onderwijslandschap. Een overvloed aan mogelijkheden en een gebrek aan lokale kennis zorgen voor de nodige complicaties. Want welke keuzes zijn nu écht in het belang van het kind?
 
edufax. beyond boundaries

Edufax onderwijsmobiliteit: het kind voorop

Op naar onbekend terrein

Wat doe je met het onderwijs van de kinderen?

Emigreren is geen sinecure – zeker niet voor gezinnen met kinderen. Hoe mooi een kans op werkgebied ook is, ouders benutten deze alléén wanneer hun kroost het onderwijs elders probleemloos kan voortzetten. Kinderen moeten de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen, te groeien en volledig tot bloei te komen, ongeacht geografie of leeftijd. Hét middel om dit doel te bereiken: goed onderwijs.

Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Op het moment dat gezinnen hun koffers pakken en de grenzen van hun vertrouwde thuisland oversteken, wagen zij zich al op onbekend terrein. Voor de op handen zijnde internationale verhuizing moeten ze duizend-en-een zaken regelen. Dan mogen ze geen hoofdbrekens hebben over een cruciale vraag: ‘Hoe zorgen we ervoor dat de kinderen het best mogelijke onderwijs genieten in elke fase van het proces?’

Sinds 1992

Edufax: dé expert voor innovatieve, toegespitste oplossingen

 

De behoeftes van het kind staan voorop: dát geloven we bij Edufax. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van de wereldburgers van morgen. De wereld is ons kantoor. De gezinnen die wij ondersteunen, reizen de landsgrenzen over. Wij leggen de afstand samen met hen af om onderweg de nodige hulp te bieden. Hoe? Door ervoor te zorgen dat kinderen het best mogelijke onderwijs genieten – voor, tijdens én na de internationale verhuizing. Ons team van ervaren experts identificeert onderwijsoplossingen voor gezinnen en werkgevers. Wij kennen ons vakgebied door en door: al sinds 1992 is  advies als hét fundament voor het nemen van onderbouwde beslissingen.

 

Onafhankelijk, oprecht advies nodig bij iedere stap die je neemt?

Ja, laten we de reis samen maken